Naiselliset hömpötykset

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Kaikkea uutta kivaa :)

Eräällä kirpputorilla oli laatikko, josta sai ottaa ilmaiseksi leluja. Joukossa oli myös yksi My Little Pony ja pitihän se pelastaa pentujen käsistä.

G1 Mainsail, pintalikaa ja karvat leikelty.

Pesun jälkeen.


Edellisessä postauksessa esittelin likaisen Kisscurlin ja nyt kaveri on siinä kunnossa, että kelpaa vitriiniin. Samalla esittelen lauman uusimman jäsenen, G1 Merry Treatin.

Merry Treat ja Kisscurl

Totta kai olen sortunut myös uuteen Monster High krääsään, kun sitä on lopultakin Suomeen tullut :) Abbeyn uudet vaatteet.
Create A Monster-setitkin on tullut kauppoihin, mutta niistä nyt ei oikein positiivista sanottavaa irtoa. Ostin paketin, missä oli Vampire ja Seamonster. Vampyyrille löyty kaikki osat, mutta Merihirviö odottelee edelleen paketissaan torsoa ja peruukkia. Mielestäni osat eivät olleet erityisen hyvälaatuisia, Merihirviönkin kulmakarva levahti, vaikka en mielestäni koskenutkaan siihen näpeissäni mitään väriä vahingoittavaa ainetta. Peruukki ei totellut mitään aineita, joten nyrhäsin otsiksen pois. Nyt peruukin reuna näkyy rumasti :/ Toisaalta kun foorumeilla katselee näitä CAM-nukkeja, kaikilla on peruukki enemmän tai vähemmän viturallaan.


Vampyyri-neiti on tosi kaunis, mutta tuo peruukki harmittaa.

1 kommentti:

  1. Voi mulla oli lapsena tuo sininen vene-poni! Tai on kait se tallessa edellee, pittääki mennä joskus käymään ullakolla, tiiä mitä sieltä löytää. :)

    VastaaPoista