Naiselliset hömpötykset

lauantai 27. huhtikuuta 2013

Vuosipäivä

Blogini on saavuttanut vuoden iän :) Nyt on ehkä korkea aika kertoilla minkälainen tyyppi täällä kirjoittelee. Olen sairastanut masennusta teinistä lähtien. Poneista innostuin vuonna 2007 ja se on pitkäaikaisin harrastukseni. Niitäkin aikoja on ollut, kun olen ollut niin henkisesti paskana, etten ole jaksanut edes lueskella alan foorumeita, mutta kertaakaan en ole tosissani harkinnut kokoelmani myymistä. Customointiin tai kunnostukseen en ole palannut vieläkään, vaikka materiaaleja ja ideoita olisikin.

Monstereihin pärähdin vuoden 2011 talvella. Kaverin kanssa kiertelin leluosastoa ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä! Kävin varmaan joka päivä kuolaamassa nukkehyllyllä, kunnes veronpalautukset tulivat ja sain kantaa signature Frankie Steinin kotiin. Olo oli kuin penskana jouluaattona :D Monster High-nukkeihin liittyy eräs asia, mitä en ole vielä jakanut kenenkään kanssa. Kun olin nuori, minua haukuttiin monsteriksi. Siksi minuun varmaan vetoaakin niin paljon Monster Highn ideologia: Be yourself, be unique, be a monster. Tietenkin vanhaa kauhufania kiehtoo vampyyrit, ihmissudet ja muut oliot.

Blogin pitämisestä on ollut minulle suurta iloa. Valokuvaaminen on hauskaa, vaikka en kovin häävi kuvaaja olekaan ja onpahan jotain tekemistä. Minulle on kova juttu se, että olen jaksanut päivitellä blogia näinkin ahkerasti.

Mietin Monstereiden missikilpailun järjestämistä blogiini. Useampi pukukierros, kansa äänestää suosikin, voittaja on se, joka kerää eniten pisteitä. Onko jengillä kiinnostusta?

Hyvää vuosipäivää minulle ja teille rakkaat pikku keräilijäsielut!

3 kommenttia:

 1. Hyvää vuosipäivää :) Olen tosi tyytyväinen, että jaksat päivitellä blogia, koska tykkään lukea sitä. Ja missikilpailulle peukku täältä! Keep up the good work, Minna :)

  VastaaPoista
 2. Jee onneksi jaksat päivitellä blogiasi se on hyvä blogi ^w^

  VastaaPoista
 3. kävisisitkö katsomassa mun blogin?

  http://lapasenmonsterit.blogspot.fi/

  VastaaPoista