Naiselliset hömpötykset

perjantai 20. joulukuuta 2013

I Love Fashion Scarah Screams

Scarah Screams on Bansheesin tytär. Banshee on irlantilainen taruolento, joka itkien ja valittaen kovaäänisesti ennustaa omaisen tai läheisen kuolemaa. Se esiintyy useimmiten nuoren naisen, ylvään rouvan tai vanhan ruman akan hahmossa. (lähde: Wikipedia).
Promokuvissahan tällä nukella on suorat hiukset, mutta minun yksilölläni oli kiharat. Asiaa on ihmetelty myös ulkomaalaisella keräilijäfoorumilla, kun liikkeellä tuntuu olevan kahta versiota. Suoristin nuken hiukset kiehuvalla vedellä. Vaihtaessani nuken vaatteita huomasin, ettei mitkään muut kengät kuin saappaat sovi sukkahousujen kanssa. Joskus mietin, että testataanko Mattelilla toimiiko kaikki varmasti ja onko näitä nukkeja ylipäänsä tarkoitettu lapsille?

4 kommenttia:

 1. Aivan upea nukke, mitä ihmettä? saisi Mattel olla vähän tarkempi noiden sukkiksien ja kenkien kanssa >n<

  VastaaPoista
 2. Minun Scarahillani oli kyllä suorat hiukset, mutta sama ongelma noiden kenkien ja sukkahousujen kanssa, ainoastaan bootsit mahtuvat niiden päälle :/

  VastaaPoista
 3. Eihän monstereita ole lapsille suunnattu. Tuo on muotinukeilla ihan tyyppivika etteivät sukkahousut ja kengät mahdu yhtä aikaa.
  Upea Banshee! Tämän tahtoisin omaankin kokoelmaani.

  VastaaPoista
 4. Joo oon Itsekkin joskus miettinyt ku noita korviksia ja rannekoruja vaihdellut ku käsi pitää ottaa aina irti ja Lagoonan verkko osuudet ei tunnu menevän käsi evien läpi ilman et ne ei taivu ja veny...

  VastaaPoista