Naiselliset hömpötykset

maanantai 19. toukokuuta 2014

Monster High-missikisan ensimmäinen kierros

Nyt on aika esitellä kilpailijat! Valitettavan moni missasi deadlinen, mutta sehän tarkoittaa vain sitä, että tältä kierrokselta jäi pisteet saamatta.

Ilman turhia jaarituksia, suoraan asiaan.

Numerolla 2 kilpailee kisan nuorin, 13 Wishes Howleen Wolf.


Tässä on Tsuki, pikku ihmissusi. Tsuki on 13 ja varsin vallaton persoona. Pukeutumisessaan Tsuki suosii shortseja/haalareita, säärystimiä... Mekotkin menee, kunhan niissä on väriä. Tsukin ehdoton lempipuuha on puissa kiipeily, siksi monissa kuvissa Tsukia tavataan metsämaastossa. Tsukille myös piirtäminen (ja piirustusvälineiden joka paikkaan kuljettaminen ja niiden kadottaminen...) on suorastaan elintärkeää. Pikku susi on myös parantumaton herkkusuu.

Numerolla 3 Ghouls Rule Draculaura.


Osallistujani on ikivanhasta vampyyrisuvusta, joka on muuttanut Transylvaniasta. Lempivärit ovat musta ja pinkki. Hänellä on vampyyreille erikoinen ominaisuus, nimittäin hän kestää auringonvaloa, mutta ei silti rusketu. Hän rakastaa lämpöä ja ystäviään, ja hänen lempipaikkansa on myös ostari. Juo harvoin verta :)

Seuraavana Basic Clawdeen Wolf numerolla 6.Clawdeen on suuressa ihmissusiperheessä kasvanut nuori neito. Taustansa vuoksi hän on oppinut sukkuloimaan erilaisissa tilanteissa, sillä monien sisarusten ansiosta hän on joutunut seuraamaan jos jonkinlaista kommellusta. Luonteeltaan Clawdeen on räväkkä, eikä sanojaan säästele varsinkaan kiivastuessaan. Hänen kanssaan tuskin haluaisit ajautua riitaan, mutta ystävänä hän on mitä mainioin. Jos kaipaat lohduttavaa olkapäätä tai viihdyttävää biletysseuraa, Clawdeen on aina valmiina! Sen lisäksi, että hän on ystävilleen erittäin lojaali, hän suhtautuu ennakkoluulottomasti myös uusiin tuttavuuksiin.

Tulevaisuudessa Clawdeen haluaisi tehdä jotakin merkittävää, ja jäädä muiden monstereiden mieleen hyvänä esikuvana, sekä itsenäisenä ja rohkeana maailmanparantajana. Näillä näkymin hänelle tosin riittäisi, jos hän pystyisi vaikuttamaan positiivisesti edes muutaman monsterin elämään.  Hänen mottonsa onkin: "Pienikin raapaisu voi jättää ikuisen arven. Niin hyvässä kuin pahassa."

Numerolla 9 13 Wishes Twyla.
Hän on suloinen, pieni, pippurinen, hän on Eir!

Manaajatyttö Eir Boggart toivoo maailmanloppua ja viihtyy yksin varjoissa. Neito on muuntautumiskykyinen, söpön kuoren alta puskee esiin sähisevä kissaeläin. Näyttävät vaatteet ja poseeraukset ovat Eirin valttikortti kisassa. Niin vaatekaappi kuin innostus missikisaa kohtaan pursuavat jo melkein ylitse, ja Eir lupaa näyttää kyntensä kisaamisen suhteen. 

Numerolla 10 eksoottinen Wydowna Spider


Numerolla kymmenen kilpailee kuusitoistavuotias Wydowna Spider.

Wydowna on positiivinen ja ahkera neitokainen, joka ei malta pysyä paikallaan. Kuuden kätensä ansiosta, hän pystyy tekemään useita asioita yhtä aikaa ja tykkääkin usein auttaa ystäviään heidän projekteissaan. Wydownan lempiaineet koulussa ovat  Taide, kotituhous ja geometria, joista hän sanookin, että pystyy tekemään kaikkien kolmen aineen tehtäviä yhtä aikaa.Tämän kammottavan suloisen neitokaisen lempiväri on punainen ja lempiruoka on fonpöö.

Numeorolla 12 kilpailee jäätävän kaunis I <3 Fashion Abbey Bominable18-vuotias Abbey osallistuu missikisoihin ensimmäistä kertaa. Vapaa-ajallaan lukiota käyvä nuori nainen pitää lumilautailusta sekä taitoluistelusta. 
          Erityisen huolissaan Abbey on ilmastonmuutoksesta ja sen aiheuttamasta jäätiköiden sulamisesta. Arktisen ilmaston kasvatti lahjoittaakin säännöllisesti rahaa luonnonsuojeluyhdistykselle.
           Abbey kertoo haluavansa toimia hyvänä roolimallina nuorille tytöille ja muistuttaa siitä, että meidän kaikkien on kohdeltava toisiamme hyvin, eikä meidän tule tuomita toisiamme ulkonäön perusteella. 

Lukijoiden tehtävänä on äänestää näistä ehdokkaista kauneinta, persoonallisinta, yksinkertaisesti parasta kokonaisuutta tällä kierroksella.

Samalla annan seuraavan kierroksen tehtävän. Casual tarkoittaa rentoa ja epämuodollista pukeutumista. Haluankin nähdä tällä kierroksella mitä kilpailijamme puuhastelevat arkena, lempipuuhia, harrastuksia. Nyt ei tarvitse kirjoittaa, pelkkä kuva riittää. Muistattehan ne numerolaput, jotka askartelitte? Ne pitää näkyä myös tällä kertaa.  Tämän kierroksen deadline on 1.6. Kuvät lähetetään taas sähköpostiini.


12 kommenttia:

 1. Mun ääni menee numerolle 3. (Ghouls Rule Draculaura) :)

  VastaaPoista
 2. Miun ääni menee numerolle öö 9 (13 wishes twyla) ♥♥♥

  VastaaPoista
 3. Koska omaa ei saa äänestää niin äänestän 12 Numerolla kilpailevaa Abbeyta

  VastaaPoista
 4. Näistä onkin vaikea päättää!
  Annan ääneni numerolle 12, eli Abbeylle. :)

  VastaaPoista
 5. Äänestän supersuloista Eiriä/Twylaa eli numeroa 9. (:

  VastaaPoista
 6. Minun ääneni menee numerolle 10 :)

  VastaaPoista
 7. Numerolle yhdeksän! :3 Elikkä Twyla/Eir. Namnam kustomi kunniaan xD

  VastaaPoista
 8. Mun ääni menee numerolle 9.:)

  VastaaPoista
 9. "Mä äänestän numeroa 12! (: Mä toivon että jatkossa mun kuvan laatu pysyis hyvänä, koska kuva jonka sulle lähetin oli tosi iso ja semi hyvälaatuinen, nyt sille on käynyt vähän köpelösti? Iso kiitos muuten vielä kaikille tähänmennessä Eiriä äänestäjille, ja niille jotka aikovat numeroa 9 äänestää! <3 "

  Terveisin Elsa the Elsaturd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin, että suurimman osan kuvat taas meni mössöksi, jos olisi laittanut jollain muulla koolla.

   Poista