Naiselliset hömpötykset

maanantai 27. huhtikuuta 2015

Blogi 3 vuotta!

Blogia on tullut kirjoiteltua jo kolmen vuoden ajan :) Kolmessa vuodessa on ehtinyt tapahtua paljon keräilyn suhteen. Alussa keräilin vain My Little Ponyja. Eräänä kauniina päivänä näin kaupassa ensimmäistä kertaa Monster High-nukkeja ja rakastuin välittömästi. Sen jälkeen Mattelilta tuli uutisia uudesta Ever After High-nukkesarjasta. EAH:n suhteen olin alussa skeptinen, mutta kun näitäkin nukkeja katseli tarpeeksi kaupassa, ei se pää näyttänytkään enää niin isolta ja yksityiskohdat veivät sydämen. Samoin kävi uusien G4-ponien suhteen. Alussa vannoin, etten sekaantuisi näihin onnettomiin jyrsijän näköisiin otuksiin, mutta onhan niitäkin vitriiniin kerääntynyt. Aion laajentaa keräilyä Once Upon A Zombie-nukkeihin. Ja todennäköisesti myös muihin kauhuteemaisiin nukkeihin...

Vuosipäivän kunniaksi tarjolla on kuvia kummitusteemalla, esittelyssä Porter Geiss ja Vandala Doubloons. Vandala on merirosvokummitus, joka kärsii merisairaudesta. Vandalalla on Aye-niminen seepia lemmikkinä, mutta jostain syystä sitä ei ole tehty. Kuten kunnon merirosvolla, Vandalalla on irrotettava puujalka, joka onkin oikein kaunis ja koristeellinen.

Pidin pakkauksen kuvituksesta

Irrotettava puujalka


Tavallinen kenkä on aarrearkku


Haunted-sarjan nukeilla on uusi, kettinkiä muistuttava standi.

Vandala tutustuu oopperan kummitus Operettaan

Porter Geiss on kuten nimestä saattaakin jo päätellä poltergeist. Päiväkirjan mukaan Porterilla on lemmikkinä pesukarhu Huebert, mutta sekin on jostain syystä jäänyt tekemättä. Porter on kova poika maalaamaan ja hänellä onkin aina haihtuvat kummitusmaalit mukana.Nyt Spectrakin sai poikaystävän :)

Koko kummituspoppoo
Näin lopuksi kysyn teiltä rakkaat lukijani, että mitä te haluaisitte nähdä blogissani tulevaisuudessa? Nyt saa esittää toivomuksia!

1 kommentti:

  1. Hei. lysin blogissi vasta, mutta luin sen jo läpi ja on mielenkiintoista lukea päivityksiä poneista, monster- ja ever after high nukeista. Jatkossa haluaisin kuulla lisää monster high ja ever after high nukeista. Itsekkin olen vasta alkanut keräillä moster high nukkeja ja hyllystä löytyy vasta Elissabat. Tarkoitukseni näin aluksi on hankkia kaikista alkuperäiset nuket ja siitä sitten lähteä laajentamaan.

    VastaaPoista