Naiselliset hömpötykset

lauantai 8. elokuuta 2015

Duchess Swan

Duchess Swan perustuu Joutsenlampi-balettiin ja hänen äitinsä on Joutsenprinsessa Odette, isästä ei ole mainintaa, joten hän on varmaan tämä mystinen Prince Charming, joka on siittänyt suurimman osan Satumaan lapsista :D Duchessin erityiskykyjä on, että hän pystyy muuttumaan joutseneksi koska vain ja tanssimaan veden päällä, yhtä kova jätkä kuin Jeesus siis :D Nukessa on paljon yksityiskohtia, kuten Ever After High-nukeilla on tapana. Duchess on mielestäni todella kaunis ja suosikkini tämän hetkisistä EAH-nukeistani :)
Sormuksessa ja rannekorussa on joutsenet

Hameessa on höyheniä

Korvakoru esittää höyhentä

Vyö/korsetti

Kaulakoru

HiuskoristeHiukset takaa

Kasvot

Kengät

Laukku

Paketin mukana tuli novelli ja päiväkirja

3 kommenttia:

 1. Duchess on myös yksi minun henkilökohtaisista suosikeista :) Rakastin lapsena Joutsenlampi satua ja Odette oli yksi lemppari prinsessoistani. Ainakin sadussa puhutaan prinssi Siegfriedistä niin, jos hän olisi Duchessin isä ;)
  Tykkään myös, että Duchess on pidempi kuin muut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Baletissahan Odette ja Siegfried kuolevat, että ehkä siinä kohtaa on vähän oikastu ja luotu heille onnellinen loppu ja jälkikasvua.

   Poista
 2. Kauniita kuvia ihanasta Duchessista ja ihana esittely! Duchess on yksi suurimmista nukkehaaveistani tällä hetkellä. :3
  Postauksen alkuun kirjoittamasi teksti sai hymyilemään. c: Duchessilla on tosiaan samanvertaisia taitoja, kuin itse Jeesuksellakin! :''D

  VastaaPoista