Naiselliset hömpötykset

perjantai 4. syyskuuta 2015

Uusia nukkeja kaupoissa

Kävin tällä viikolla BR-leluissa pällistelemässä uusia Boo York, Ghoul Fair ja Freak Du Chick nukkeja. (Kuvat photobucketista)


Tässä siis Boo York, Boo York "Gala Ghoulfriends"-sarjan uudet hahmot Luna Mothews, Mouscedes King ja Elle Edee. Nyt kun nuket pääsi näkemään livenä, tulin siihen tulokseen, että haluan Lunan :)


Boo York, Boo York "City Schemes" Nefera De Nile ja Catty Noir. Näistä ajattelin hankkia Neferan, koska sitä ei vielä kokoelmasta löydy.


Freak Du Chic-linjaan kuuluu Frankie Stein, Toralei Stripe, Jinafire Long ja Honey Swamp. Tätä sarjaa ainakin minä olen odottanut kaikkein eniten :) Toralei tulee näistä joskus kokoelmaani.


Ghoul Fair- sarjasta löytyy Howleen Wolf, Scarah Screams, Heath Burns ja Elissabat. Howleen on tosi söpö, niin kuin aina :)

Näiden nukkejen hinnat on aika kovat, Boo York, Boo York "Gala Ghoulfriendsit" maksoi BR-leluissa noin 50€ ja Freak Du Chickit n. 45€. Aion odotella, mitä nämä maksavat muissa kaupoissa tai alennuksessa.

Mitäs mieltä lukijat ovat uusista nukeista?

2 kommenttia:

  1. Nämä ovat kyllä todella hurjan hintaisia! Huhhu.. Outoa, että sain suurimman osan näistä hankittua USAsta n. 30€ kappalehintaan, vaikka tähän 30euroon sisältyi myös tulli ja postarit, hinta jäi silti todella paljon mukavemmaksi kuin täällä ihan kaupoissa myytävänä -.-.. Mahdollisesti kuitenkin hankin alesta Elle Eedeen, se ei ole niin ihmeellinen, että tilaamaan rupeasin ulkomailta :D Ghoul Fairista voisin ostaa Elissabatin ja Scarahin, koska en omista kummastakaan yhtään nukkea, niitäkin alesta sitten joskus bongailemaan :D

    VastaaPoista
  2. Kuvissa kovin kauniita ja odotan kovasti että pääsen näkemään näitä livenä. Eteenkin Luna kiinnostaa kovasti. Sitpaitsi Boo Yorkien pakkaus on upea<3
    Mutta tuo hinta... Pitää odotella että tulisi joulun jälkeen alennukseen.

    VastaaPoista