Naiselliset hömpötykset

lauantai 17. joulukuuta 2016

Princess Twilight Sparkle ja Pinkie Pie

Eräässä ponimiitissä näin komeita noin 21 senttiä korkeita G4-poneja ja hinkusin niitä itsellenikin. Kun Tokmannille oli ilmestynyt näitä jättiponeja, sijoitin Princess Twilight Sparkleen. Isot lelut on mahtavia 😄. Olen ostanut myös erään ponin, jota olen himoinnut pitkään, Pinkie Pie`s Boutique: Purse Setin Pinkie Pie. Tykkään tästä versiosta, koska musta ja valkoinen tuo vähän särmää poniin, perus Pinkie täysin pinkkinä on mielestäni aika tylsä. Musta parantaa ponin kuin ponin ulkonäköä 😜.

Kuvista näkee ponien kokoeron, eikö tällainen iso poni olekin hulppea?

4 kommenttia:

 1. Olen samaa mieltä, tämä Pinkie Pie olisi hieno! Itsekään en ole oikein perus pinkie pie fani, liian vaaleanpunainen ja väritön! Oletko muuten tehnyt postausta siitä, miten ponit ovat sinulla kotona esillä? Kiinnostaisi nähdä joskus sikäli, kun itsellä (vaikka vielä pieni kokoelma keräilijäksi onkin) mietinnässä että miten nämä muovityypit oikein saisi kotona mahdollisimman kivannäköisesti säilytykseen... Pienessä tilassa melkoinen haaste! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Katso tuosta oikeasta reunasta tunnisteet ja sieltä kokoelma, sen alta löytyy postauksia miten ponit ja nuket on viritelty vitriineihin.

   Poista
 2. Mistä olet ostanut tuon Pinkie Pien? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni FB-kirppikseltä toiselta keräilijältä.

   Poista