Naiselliset hömpötykset

sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Tervehdys pitkästä aikaa!

Blogia ei ole tullut päivitettyä pitkään aikaan 😟 Keräilyni on vähentynyt tosi paljon. Poneista alkaa olla kaikki tavallisimmat yksilöt kasassa, ja ne mitä haluaisin ovat harvinaisempia ja kalliimpia. Uudet ponit ovat mielestäni aivan kauheita, suu auki pomppivia honkkeleita ja Monstereiden muutoksesta olenkin jo valittanut.

Keräilyä en missään nimessä ole lopettanut. Keräilijätoverini vähensi omaa kokoelmaansa ja sieltä löytyi muutama meikäläistäkin kiinnostava yksilö, kuten pitkään havittelemani talviponi Toboggan.


Talviponit ovat G3:sta ehdottomia suosikkejani ja tässä toinen, Marshmellow Coco.


Ja kuka voisi vastustaa vauvaponeja? En minä ainakaan!

Baby Goody Gumdrop

Baby Flower Flash

Baby Penny Candy

Baby Lavender Locket
Välillä käy kirppiksilläkin tuuri. Kävin Tallipihan lasten lelukirppiksellä ja sieltä ostin upean Super Long Hair-poni Royal Beautyn.


Edellisessä postauksessa intoilin 25th Birthday Celebration Setista ja sekin on saanut täydennystä. Kirppikseltä pelastin tussitahraisen Toola-Roolan.Toiselta keräilijältä ostin saman setin Scootaloon.Tänä vuonna tuleekin 35 Anniversary ponit kauppoihin. Uusintaversioina G1 Collector ja Rainbow Ponies. MLP Merchin sivuilta löytyy lisää infoa ja kuvia. Ponit ovat olleet pitkään lasten ja vähän vanhempienkin suosikkeja 😊

Blogin päivittäminen on vähän heikkoa, mutta jos meikän touhujen seurailu kiinnostaa enemmän, kannattaa mulkasta instagramista minnavuohiaho. Minäkin olen siirtynyt nykyaikaan ja älypuhelimeen 😁

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti