Naiselliset hömpötykset

sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Lehtiä ja muuta tilpehööriä

Hausjärven ponimiitissä, missä lueskelimme pervouksia vanhoista ponilehdistä, heräsi ajatus kerätä kokoelmaan myös muutama lehti. Eräällä keräilijällä sattui olemaan näitä lehtiä kaupan ja ei muuta kun hieromaan kauppaa sillä perusteella, mistä löytyy törkeimmät jutut :D Koska poniyhteisö rakastaa kaksimielisyyksiä, sain jopa konsultaatioapua :D Tässäpä teille parhaita paloja Ponimaan Pikku Ponit-lehdestä vuodelta 1988.Takaisin nykyaikaan, uudet 13. aallon Blind Bagit ovat saapuneet kauppoihin.

Viime aikoina olen löytänyt kirpputorilta kaikenlaista Monster High-krääsää, lehtiä, palapelin ja figuurin.

Numero 1/2013
Numero 2/2013

Tämä taitaa olla neljäs kirppikseltä ostamani MH-palapeli.


McDonald`s lelu

Frankie figuuri

2 kommenttia:

 1. Voi jestas! Minä muistan jokaikisen noista ponisarjiksista 80-luvun puolivälistä. Jo silloin niiden outoja juttuja ihmeteltiin, vaikka ei ymmärretty ihan kaikkia piilomerkityksiä.
  Vitsit, hienoja monsterilöytöjä! Noita palepelejä näkee usein ja mieli tekisi ostaa mutten oikein tiedä olisiko ne viisaampaa säilyttää laatikossa vai tehdä valmiiksi ja kehystää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin pentuna poikatyttö, enkä ymmärtänyt ponien tai nukkien päälle. Otan nyt sit vahinkoa takasin :D Mä olen koonnut ja pistänyt takasin laatikkoon, mutta eihän noista palapeleistä paljoa riemua irtoa.

   Poista