Naiselliset hömpötykset

tiistai 3. marraskuuta 2015

Collector`s Pose

Olen taas lahjonut itseäni pitkään hinkuamillani poneilla :) 5.11. tulee täyteen 2 vuotta ilman alkoholia ja ponien kanssa nyysäilyäkin on jo 8 vuotta takana. Kuinka moni voi sanoa harrastaneensa jotain asiaa 8 vuotta? Pitkä keräilyhistoria näkyy myös kokoelmassa, G3 wantlistillani on enää vain 3 ponia ja nämäkin ovat vaikeammin löydettäviä talviponeja ja SDCC exclusive. Tämä ei tietenkään tarkoita, ettenkö ostaisi enää G3-poneja, jos sattuu halvalla nättejä yksilöitä löytymään.

Tässäpä teille Daisy Paisley, pitkään metsästämäni poni ja vielä pakkauksessaan :)

G3 Daisy Paisley vuodelta 2007G1-ponit on kuitenkin ykkössijalla ja tässä vähän harvinaisempi So Soft Twilight. So Soft viittaa siis ponin nukkapintaan.

G1 So Soft Twilight, Year 5 (1986 - 1987)Ainoa sarja, jonka haluan kokonaisena kokoelmaan on 6 ensimmäistä ponia, Flat Foot Collector`s Poset. Nyt sain 4. yksilön, Cotton Candyn. Samalla ajattelin esitellä teille muitakin samassa posessa olevia koneja.

G1 Cotton Candy, Year 1 (1982 - 1983)


Muut FF-ponit. Eli jos joltakin löytyy Snuzzle ja Butterscotch syövättömänä ja hyväkuntoisena, niin tarjotkaa!

Ponit ylhäästä alas: Cotton Candy, Minty, Blue Belle ja Blossom

Kaikki Collector`s Posessa olevat ponini.

Ponit vasemmalta oikealle: FF:t Cotton Candy, Blossom, Minty, CF (Concave foot) Minty, FF Blue Belle, Argentiinalainen Blue Belle, HK (Hong Kong) Lemon Drop, Mail Order Birthflower  Water Lily,  italialaiset Peachy ja Snuzzle


3 kommenttia:

 1. Vau 8 vuotta on kyllä todella pitkä aika, hyvin on mielenkiintosi pysynyt yllä, mutta keräily on kyllä kivaa :) siinä on jotain tyydystystä, kun löytyy kauan haluamansa jutun ja kyllä kokoelmaansa mielellään ihaileekin :D ja onnea myös kahdesta raittiista vuodesta :) hieno saavutus

  VastaaPoista
 2. Mullakin tuli tossa kesällä kahdeksan vuotta ponikeräilyä täyteen :D Välillä tosin ollut tosi hiljaisia aikoja, mutta kuitenkin. Kyllä ne värikkäät ponit valloittavat pitkäksikin aikaa x3

  VastaaPoista
 3. Onnea vuosipäivistä! Minulle tuli ensimmäinen poni jo vuonna 1983 jouluna ja sama italo-Minty on yhä kokoelmani kruunu. CP on vaan se ainoa oikea poseeraus! OLisivat saaneet käyttää sitä paljon enemmän.
  Kaksi vuotta sitten kun keräilytaipaleeni juhli kolmikymppisiään, lisäsin ponitilan määrää olkkarissa ja nyt poneja on jo kolmella seinällä. Eikä tila riitä :( Mutta seiniä vaan ei ole enempää. Vielä kun saisi porukan lasien taakse pölyltä turvaan niin olisin onnellinen.

  VastaaPoista