Naiselliset hömpötykset

lauantai 30. tammikuuta 2016

Casta Fierce ja Starlight Glimmer

Ostin itselleni joululahjaksi Casta Fiercen, mutta valon puutteen ja muiden kiireiden takia sain nuken kuvattua vasta nyt :D. Casta Fierce on noita, Circen tytär ja The Spellsin laulaja. Casta on perinyt äitinsä kyvyn muuttaa ihmiset eläimiksi. Casta on isosiskokokoa eli saman pituinen kuin Nefera ja päätön rehtori. Castan noitamainen tyyli ja värit tietenkin vetoavat tällaiseen vanhaan pakanaan :D. Tätä nukkea ei taidettu myydä Suomessa.

Tässä teille Monster High Casta Fierce-jakso


Seuraavaksi itse nuken esittelyyn.

Mekon alaosa

Kampaus

Kengät
Yhden uuden poninkin olen ostanut, G4 Starlight Glimmerin. Todella söpöt värit!Kuten alussa jo kirjoitinkin, kiirusta on pitänyt. Olen etsiskellyt sopivaa opiskelupaikkaa, tehnyt hakemuksia ja käynyt haastatteluissa. Pääsinkin opiskelemaan Tampereen Aikuiskoulutuskeskukseen sisustusalan ammattitutkintoa :). Tämä ei kuitenkaan ole ihan ilmaista hupia ja turvakengätkin pitäisi ostaa. Olen siis päättänyt, että keräily on tauolla määrittelemättömän ajanjakson. Kannattaa kuitenkin seurailla toista blogiani, mihin ajattelin tehdä jutun ensi viikon Asta Rakentaja ja Sisustus 2016-messuista, missä olemme näytteilleasettajina. Laajennan toista blogiani kynsistä kaikkeen muuhunkin höpinään.

Iloista kevään odotusta!


2 kommenttia:

  1. Onpa suloinen Starlight Glimmer, värit ovat todellakin söpöt! ^^

    Onnea opiskelupaikan johdosta! :)

    VastaaPoista
  2. Casta on upea, tykkään erityisesti sen kasvoista ja varsinkin kulmakarvoista! Myös nuo olkapäillä olevat "jutut" vetoaa muhun jostain syystä tosi paljon.

    Ostin itsekin Starlight Glimmerin tällä viikolla :) Sen harjan ja hännän värit on ihanat. Sitten tuli ostettua niitä Equestria Girls Minis nivellettyjä figuureita 4 kpl. Yllätyinkin täysin kuinka paljon tykkään niistä, kun ei tuo Equestria Girls muuten oikein kiinnosta mua... Tytär sitten tykkää senkin edestä.

    VastaaPoista