Naiselliset hömpötykset

keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Blogi 4 vuotta ja arvonta!

Blogi täyttää tänään 4 vuotta ja olen jopa hiukan ylpeä saavutuksestani :). Olen jaksanut pitkäjänteisesti kirjoitella ja kuvata, vaikka viime vuosiin on kaikenlaista ikävääkin mahtunut. Noin vuosi sitten sain fibromyalgia-diagnoosin ja viime viikko meni Ikaalisten Kylpylässä fibron sopeutumisvalmennuskurssilla. Bloggaaminen ja valokuvaaminen ovat niitä harvoja harrastuksia, joihin fibro ei suuremmin vaikuta, joten niistä pidetään kiinni kynsin hampain.

Blogissa pääosassa ovat kuitenkin kokoelmani jäsenet, ponit ja nuket. 25.4.2016 kokoelmaan kuului 50 nukkea (Ever After High ja Monster High), 162 harjattavaa ponia sekä 46 Blind Bagia ja Funkoa + pehmot, elokuvat ja muu oheissälä. Sitä en halua edes miettiä, kuinka paljon rahaa on mennyt :D. Kokoelmastani saan kuitenkin enemmän iloa kuin suurimmasta osasta ihmisiä, joten rahanmeno ei kaduta yhtään :p.

Seuraavaksi lupaamaani arvontaan. Palkintoina on G4 Applejack ja Blind Bag Plumsweet.Kaksi henkilöä saa siis palkinnon. Luonnollisesti pitää olla blogin lukija.  Arvontaan voi osallistua kahdessa paikassa, blogissa ja Facebook-sivuilla. Blogissa osallistuminen tapahtuu kommentoimalla tätä postausta numerolla 1-50 välillä ja sähköpostiosoitteella, johon voin ilmoittaa jos voitto osuu kohdalle. Facebookissa homma toimii kommentoimalla tämän postauksen linkkiä, järjestysnumerosi on arvontanumerosi. Onnettarena toimii random.org. Voit osallistua molemmissa paikoissa. Arvonta päättyy viikon kuluttua eli 4.5. klo 24.00.

Nyt on hyvä hetki kertoa toiveita, parannusehdotuksia tai ihan mitä vaan :).

11 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavaa ^^ onnea blogille
  jennan.on(a)gmail.com
  Ja sanotaan numero 9

  VastaaPoista
 3. Onnea tosi paljon! Hieno saavutus ^^ Olit muuten ensimmäisiä blogeja, joita aloin lukea aktiivisesti, en muista edes koska :o

  Ja valitsen onnennumeroni 8 :) marika.lindroos1992@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Olen pyöreä tasaluku 10! Sähköposti on tursas(at)saunalahti.fi

  Onnea blogille! Ja tsemppiä fibron kanssa! Se on sietämätön vaiva. Mutta täältä tavisreumaatikko lohduttaa että sen kanssa oppii kyllä elämään. Keräily ja nukkeilu ovat kyllä ihania harrastuksia kun niitä voi tehdä heikommassakin kunnossa. Mielihyvän hintaa ei voi rahassa mitata joten oli kokoelma kuinka arvokas hyvänsä, se on taatusti ylläpitonsa tienannut!

  VastaaPoista
 5. Osallistun numerolla 28! Sähköpostini on: attekemppainen(a)hotmail.com

  Onnea blogille! Ja pidän blogista todella paljon, että ei oikeastaan mitään parannusehdotuksia. :)

  VastaaPoista