Naiselliset hömpötykset

torstai 7. huhtikuuta 2016

Luna Mothewsin esittely

Bongasin Lunan paikallisen Anttilan poistomyynnistä. Kun normaalisti 50€ maksava nukke on tarjolla 20 euron hintaan, niin onhan se ostettava! Luna kuuluu Boo York, Boo York Gala Ghoulfriends-sarjaan. Lunan isä on koimies eli mothman ja kovana kauhuleffojen ystävänä mieleeni tuli heti samanniminen elokuva. Aikani kuluksi tutkin asiaa tarkemmin ja Mothmanin taustalta löytyikin mielenkiintoinen tarina. Wikipedian mukaan Mothman on merkillinen, aavemainen olento, jonka kerrotaan ilmestyneen vuosina 1966 - 1967 yli sadalle ihmiselle Point Pleasantin pikkukaupungin alueella Länsi-Virginiassa, Yhdysvalloissa. Olennon kuvauksissa on ollut jonkin verran eroja, mutta kaikki tunnetut silminnäkijät ovat kertoneet "kauhistuttavasta", noin kaksi metriä pitkästä ihmistä muistuttavasta oliosta, jolla oli selässä valtavat siivet, joiden kärkivälin sanotaan olleen jopa kolme metriä. Olennon kerrotaan kyenneen liikkumaan sekä kävellen että lentäen, jolloin se, toisin kuin linnut, liiteli siipiään räpyttämättä. Lisäksi raportoitiin suurista, ihmeellisistä silmistä, jotka hehkuivat kirkkaanpunaista valoa "kuin pyörän heijastimet". Point Pleasantissa hommasta on otettu kaikki irti ja Mothmanin kunniaksi on pystytetty patsas ja museo. Hienoa työtä Mattel!

Nyt itse nukkeen, jolla on mielestäni todella kiinnostava vartalo. Onkin sääli, että hyönteismäinen vartalo on peitetty melkein kokonaan vaatteilla.
Siivet


Lunalla on tuntosarvetkin :)


Mekon alaosa muodostaa Monster High-pääkallon.
27.4. blogi täyttää 4 vuotta ja mietin, että olisiko aika järjestää jotain kilpailua tai arvontaa? Mitäs mieltä lukijani ovat?


2 kommenttia:

  1. Tulipas ristiriitainen olo! Olen samaa mieltä että vaivalla tehty vartalon sculpti jää harmittavasti vaatekerroksen alle, mutta samalla rakastuin päätäpahkaa tuohon Lunan asukokonaisuuteen, on niin kaunis! Ostaisin kyllä heti jos myytäisiin erikseen :3

    VastaaPoista
  2. Usein monstereilla on todella kauniit ja yksityiset kropat ja Luna ei ole todellakaan poikkeus, välillä ihan tykkään pitääkin noita nakuina, että pääsee ihailemaan yksityiskohtia. Lunan mekko on kyllä myös tosi nätti, en ollut edes tajunnut, että muodostaa pääkallon!
    Hyvään hintaa löysit kyllä Lunan, 20€ on jo kohtuullinen hinta :)

    Arvonta voisi olla kiva ^^ 4 vuotta on tosi pitkä aika! :o

    VastaaPoista