Naiselliset hömpötykset

keskiviikko 17. elokuuta 2016

Ever After High Cerise Hood

Pitkästä aikaa uusi EAH-nukke! Cerise Hood on Punahilkan ja Suden tytär :D. Tämä skenaario sai mielikuvitukseni laukkaamaan ja mietinkin, miten tämä sikiäminen on tapahtunut. Unohtuiko Punahilkalla isoäiti kuolemaan nälkään, kun komea susi tuli metsän siimeksessä vikittelemään viatonta neitokaista? Vai kehittyikö Punahilkalla Tukholma-syndrooma vapauduttuaan pedon vatsasta? Mattel saisi kyllä hiukan miettiä näitä parituksia :D

Nukke on kyllä tosi kaunis ja tarinan mukaan pitää huppua päässään piilotellakseen korviaan, hän kun muuttuu sudeksi ärsytettynä tai yllätettynä. Cerise Hoodista on aivan upea San Diego Comic Con Exclusive, Cerise Wolf, jossa hän on susihahmossaan. Kuva nyysitty Flickeristä.


Kun kaivelin nuken paketistaan, huomasin ikäväkseni liimaa vuotaneen päästä hiuksiin, huppuun ja paketin taustapahviinkin :(. Ensimmäisenä sai pestä nuken tukan syväpuhdistavalla shampoolla, kun se tuntui niin limaiselta. Muuten olen tyytyväinen ostokseeni ja pidän erityisesti nuken viitasta.

Avaamattomana paketissaan

Tässä näkyy tuo huppuun vuotanut liima :/


Kaunotar :)
Kengät

2 kommenttia:

  1. Naureskelin tuota susi-punahilkka skenaariota, hyviä pointteja, aloin jo kuvittelemaan miten susi on ollut heyy guurl grauh ja punahilkka on ollut myyty :'D ai kamala..

    Mun muutamalla Ceriksellä on ollut tätä ärsyttävää liima ongelmaa, löytyy niidenkin hupuista liimaläiskät.. Mutta uusimpien linjojen Ceriksillä en ole enään tätä huomannut, ehkä korjasivat asian

    VastaaPoista
  2. Mun hunter nukella on kanss tukka aivan rasvaanen ja liimainen. pitäs varmaan kanss kokeilla sitä pestä.

    itsellä on toi perus cerise ja on toosi ihana nukke

    VastaaPoista