Naiselliset hömpötykset

sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Valkoiset vauvat

Esittelyssä kaksi eri generaation valkoista vauvaponia, G1 Baby Diamond, joka on astetta harvinaisempi ja kuuluu Jewellery Baby Ponies-sarjaan sekä G4 Sweetie Belle.Baby Diamondin olen ostanut varmaan jo vuosi sitten, mutta pikkukaveri on roikkunut tämän ajan kaulastaan ikkunalla saamassa aurinkohoitoa. Aurinko haalistaa esim. mustekynätahroja, tiedoksi vain asiaa ihmetteleville :D.Sweetie Belle taas on uusin tulokas kokoelmaan.


Vierekkäin on helpompi verrata vuosina 1993 ja 2011 (en ole varma tämän ponin versiosta, mutta lähellä tätä vuotta ollaan) valmistettuja poneja. Ensin käy silmään kokoero ja aivan erilainen muotti.


Tästä näkee ettei kaikilla uusilla vauvoilla ole symbolia. Friendship is Magicia seuranneet tietävät, että G4-vauvoja kutsutaan varsoiksi (filly) ja symbolia söpöysmerkiksi. Silmien ja korvien muodot eroavat suuresti toisistaan.


Kummat miellyttävät teitä enemmän, uudet vai vanhat ponit?

1 kommentti:

  1. Vaikka pidän paljon neljännestä genestä noin muuten, mutta keräilymielessä G1 vie ehdottomasti voiton omalta osaltani. Enpä osaa tarkemmin selittää, liekö nostalgia huuruissa syy :P

    VastaaPoista